Tarieven

Je kunt kiezen voor een 10 –strippenkaart (drie maanden geldig) of een losse wandeling .

Een hond individueel uitlaten is ook mogelijk. De tarieven die wij hanteren vind u onderaan deze pagina. Annuleren van een wandeling moet u uiterlijk 48 uur van te voren melden met een gegronde reden anders word de wandeling wel gewoon in rekening gebracht of afgestempeld op de strippenkaart ! Waarom , omdat ik de tijd voor u hond reserveer voor het ophalen , wandelen en het weer thuis brengen dus plan  hier ook mijn route op in omdat ik soms hondjes heb die niet bij elkaar in de buurt wonen en ik extra tijd moet inplannen ivm de afstand van sommige honden . Bij een afmelding op het laatste moment moet ik alles opnieuw indelen .

Strippenkaart

Voor de honden die wekelijks meer dan 1 keer mee gaan met de uitlaat werk ik standaard met een strippenkaart omdat dit makkelijker en overzichtelijker is . Deze wordt vooraf betaald .
Voor de 2e en 3e hond geld een korting van 25% per hond , echter dienen de honden wel dezelfde eigenaar te hebben , op het zelfde adres te wonen en binnen een straal van 15 km te wonen vanaf Turnhout / Vertrek punt . Voor de honden die verder dan 15 km wonen vanaf vertrekpunt of als de afstand groter is dan 15 km om van het ene adres naar het andere adres te rijden en ik het niet anders kan plannen omdat u specifieke wensen heeft kwa uitlaattijden komt er een km vergoeding bij .Zodra WalkandPlay uw hond ophaalt  dient u deze kaart klaar te leggen, zodat hij kan worden afgestempeld. In de meeste gevallen hou  ik de kaart zelf bij en wanneer de kaart vol is krijgt u altijd een berichtje met kopie van de volle kaart dat er weer een nieuwe strippenkaart aangeschaft moet worden .

Individueel

Voordelen individuele wandelingen:
– Alle aandacht en professionele begeleiding voor jouw hond.  De wandeling staat geheel in het teken en rekening houdend met al zijn/haar behoeften en welzijn.
– Wandelingen vinden plaats in de vertrouwde omgeving van jouw hond , of in overleg in een wandelgebied afhankelijk van u wensen.
– Altijd dezelfde, vaste, ervaren begeleider.
– De wandeling begint direct. Geen autorit nodig als we starten vanaf u thuis.
– De wandeling duurt 30 of 60 minuten.

Alle betalingen dienen vooraf te worden voldaan. (contant of via bankbetaling)

Wandelingen in de Zomer .

Bij te warme temperaturen worden de honden eerder opgehaald voor hun wandeling en zal ik per hond kijken wat op dat moment hun limiet is betrekking de wandeling indien nodig kort ik de wandeling in en hoop dat u hiervoor begrip heeft ! De  ene hond zal meer last hebben vd warmte dan de andere ,  hierbij gedacht aan de pups , de oudere honden of die medische klachten hebben . In mijn eigen speelbos is er voldoende schaduw aanwezig en zijn er plekken gecreëerd waar ze lekker koel kunnen liggen of een heerlijk badje kunnen nemen .

Losse wandeling in groepsverband

€ 19,50 (incl. 21% btw)
per wandeling van 45 tot 60 minuten

Jouw hond wordt op
een vaste dag in een kleine groep uitgelaten .

Strippenkaart

10 strippen

€ 195,00 (incl. btw)
per wandeling van 45 tot   60 minuten

Jouw hond wordt op
een vaste dag in een kleine groep uitgelaten.

Individueel

per keer

€ 26,50 (incl. btw)
voor een wandeling van 45 tot 60 minuten.

€ 21,50  (incl. btw)

voor een wandeling van 30 minuten

Neem contact op
Aanvraag intake